Medisch gerelateerde informatie

EMC Kliniek

Wanneer u ontevreden bent over uw uiterlijk, kan dit een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van uw leven. Er bestaan tegenwoordig veel oplossingen om het lichaam te krijgen waar u altijd van heeft gedroomd. Kijk bijvoorbeeld eens op http://www.emckliniek.nl/borstvergroting.html om te bekijken wat voor u de mogelijkheden te kunnen zijn.

Kliniek Bloemingdael

Voor een goede behandeling van uw ooglidcorrectie kunt u ook terecht bij Bloemingdael (http://www.bloemingdael.nl/ooglidcorrectie). Zo krijgt u uw jongere uitstraling terug en kunt u zelfverzekerder en prettiger in het leven staan.

Your Spiritual Network

Wilt u naast lichamelijk fit worden ook mentaal fit zijn? Het praten met een paragnost kan u verder brengen. Voor dit advies, een toekomstvoorspelling of een andere vraag kunt u terecht bij een paragnost van Your Spiritual network (http://www.yourspiritualnetwork.com).

Psychologenpraktijk Propria

Voor hulp bij psychologische problemen kunt u terecht bij psychologenpraktijk Propria. Propria heeft meerdere behandelingsvormen in huis voor een therapietraject op maat. Voor meer informatie over de behandelingsvormen kunt u terecht op de website van psycholoog Jan Aukes.

Hartkliniek

Heeft u hartklachten of maakt u zich zorgen om de fysieke gesteldheid van uw hart? Hartkliniek Nederland beschikt over een team van ervaren cardiologen die voor u klaar staan om de ernst van de klachten te inventariseren. Bij HartKliniek Nederland neemt onze cardioloog alle tijd voor u.