Aanmelden

Meld u hier aan voor fysiotherapie of een van onze andere behandelingen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Geboortedatum

  Huisarts

  Reden aanmelding

  Het maken van een afspraak kan telefonisch of via de mail. U krijgt vervolgens een afspraakbevestiging, informatie over de praktijk en een vragenlijst per mail toegestuurd. De vragenlijst kunt u invullen en via de mail terug sturen.

  Bij de eerste afspraak zal het onderzoek plaatsvinden. Dit onderzoek kan afhankelijk van de hulpvraag bestaan uit het motorisch onderzoek, schrijfonderzoek, onderzoek van de kracht, lenigheid & conditie, vragenlijst voor het kind en/of de ouders, looponderzoek (op video). Tijdens het onderzoek bent u als ouder aanwezig en wordt het geadviseerd om broertjes/ zusjes niet tijdens het onderzoek mee te nemen om optimale concentratie van het te onderzoeken kind te hebben. Na het onderzoek wordt een afspraak gemaakt alleen met de ouders om het verslag te bespreken.

  Na het onderzoek worden de resultaten verwerkt in een verslag, waarbij tevens het behandelplan en de prognose van de behandelduur staat uitgewerkt. Dit verslag wordt vervolgens besproken met de ouders. Zodra u akkoord gaat met het voorgestelde behandelplan tekent u hiervoor een ‘verklaring van toestemming’. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt met uw kind voor het starten van de behandeling.

  Tijdens de behandelingen kunt u als ouder aanwezig zijn, mits dit de aandacht en ontwikkeling van het kind niet in de weg staat. Het voordeel is dat u als ouder ziet welke oefeningen er gegeven worden, zodat u dit thuis gemakkelijker kunt nadoen. Het nadeel is dat uw kind teveel gefocust op u kan zijn en hierdoor minder ‘vrij’ kan bewegen. Alle oefeningen worden in een schrift bijgehouden, zodat u precies weet wat u thuis kunt oefenen met uw kind.

  CIMG1911