Onze praktijk voor fysiotherapie / kinderoefentherapie in Heerhugowaard

In onze praktijk voor fysiotherapie / kinderoefentherapie aan de Tjaarlingermeer behandelen onze therapeuten patiënten van alle leeftijden met uiteenlopende gezondheidsklachten aan het bewegingsapparaat.

Ruime openingstijden

Dankzij onze ruime openingstijden kunt u ook buiten kantooruren bij ons terecht.

Maandag 08:00uur – 18:00uur
Dinsdag 08:00uur – 20:00uur
Woensdag 08:00uur – 18:00uur
Donderdag 08:00uur – 18:00uur
Vrijdag 08:00uur – 18:00uur
Zaterdag 08:00uur – 17:00uur
Zondag Gesloten

 

Goede bereikbaarheid

Onze praktijk is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met uw eigen auto.

Met de bus

De praktijk is het beste te bereiken met bus 6. U kunt dan uitstappen bij halte Oosttangent. Ga op de rotonde rechtsaf de Westfrieslandsingel op. Neem de eerste afslag links de brug over het water en ga rechtsaf op de Schaapskuilmeer. Aan het einde van de straat ziet u onze praktijk aan de linkerzijde.

Met de auto

Komt u liever met de auto, dan kunt u de praktijk ook eenvoudig bereiken.

Vanuit Alkmaar en Ouddorp

Verlaat Alkmaar in Oostelijke richting via de Nollenweg/N508. Volg de N508 en de Oosttangent naar de West-Frieslandsingel in Heerhugowaard. Ga daarna verder op de West-Frieslandsingel. Neem de eerste afslag links, Reekerkooglaan. Onze praktijk bevind op de eerst volgende kruispunt.

Vanuit Schagen, Haringhuizen, Zijdewind, Oudkarspel en Waarland

Komt u vanuit Schagen, neem dan de N241 en volg daarna de Middenweg en neem aan het einde van de weg de derde afslag op de rotonde naar de Krusemanlaan. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Oosttanggent. Neem op de 5e rotonde de tweede afslag naar de Rustenburgerweg en ga daarna de eerste rechts naar de Reekerkooglaan. De praktijk bevindt zich rechts op de hoek Reekerkooglaan / Schaapskuilmeer.

Vanuit Hoorn, Avenhorn, Ursem en Rustenburg

Neem vanuit Hoorn de Provincialeweg en voeg in op de A7 naar Alkmaar/Purmerend/Amsterdam. Neem vervolgens afslag 7 richting Avenhorn/Scharwoude/Alkmaar/Oosthuizen. Volg de N243 En ga rechtsaf naar Kathoek. Sla linksaf naar de Walingsdijk en ga daarna rechtsaf naar de Schermerdijk. Volg vervolgens de Rustenburgerweg naar de Reekerkooglaan. De praktijk bevindt zich rechts op de hoek Reekerkooglaan / Schaapskuilmeer.

Ons team van therapeuten

In onze praktijk werkt ons bekwame en professionele team. Het team Paramed4all kiest voor een persoonlijke en betrokken behandeling en voldoet aan alle kwaliteitseisen die de overkoepelende organisaties stellen. Eisen richten zich op behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg en ze werken volgens de richtlijnen. Kortom, bij ons bent u in vertrouwde handen.

Jorrit Lawant

Fysiotherapeut, Manueeltherapeut en handtherapeut

Jorrit Lawant
Jorrit Lawant is Fysiotherapeut heeft een master titel manuele therapie Somt, handtherapeut NPI en als vooropleiding CIOS Overveen. Hij is dan ook met revalideren goed onderlegd in diverse sporten. Tevens is hij de expert in wervelkolom en gewrichtsgerelateerde klachten van jong tot oud.

En sta klaar om u te helpen.

 

Nienke Duijn

team-nienke
Nienke Duijn is Bachelor geregistreerd kinderoefentherapeut en is HSP coach. Zij biedt kinderoefentherapie voor kinderen en is bevoegd om voorkeurshoudingen te meten bij baby’s (plagiocephalometrie). Tevens geeft zij bijles voor basisschoolkinderen.

Verschillende faciliteiten

Onze praktijk beschikt over verschillende faciliteiten waaronder veelzijdig sportapparatuur, een ruime speelruimte voor de kinderen en jonge patiëntjes en voldoende parkeerplekken.