Samenwerking

Elke donderdag ochtend is Nienke Duijn van de kinderoefentherapie aanwezig op de Boomladder te Heerhugowaard.
Van 8.30-9.30 uur heeft Nienke inloopspreekuur voor ouders, leerkrachten van de Boomladder.
Door deze unieke samenwerking worden leerkrachten en pedagogisch medewerksters ondersteund door de expertise van de kinderoefentherapeut. Bij de Boomladder kunt u hierbij denken aan vroeg signalering van ontwikkelingsproblemen, schrijfproblemen, stoornissen/ afwijkingen die gescreend kunnen worden door de kinderoefentherapeut. Bij al vastgestelde problemen/ afwijkingen geeft de kinderoefentherapeut de leerkrachten tips en adviezen hoe hier het beste mee om te gaan.

De Zevensprong

zevensprong
Klik hier voor informatie over de Zevensprong

Kinderopvang Babbels

Nienke Duijn heeft tevens een goede samenwerking met kinderdagverblijf Babbels. Indien de pedagogische leidsters vragen hebben mbt een kindje wordt er contact opgenomen met Nienke.Bij Babbels kunt u hierbij denken aan vroeg signalering van bijvoorbeeld afplatting van de schedels bij baby’s, motorische ontwikkelingsproblemen en/of screenen van ontwikkelingsstoornissen. Tevens ondersteund de kinderoefentherapeut de pedagogisch medewerksters in het zoveel mogelijk tegengaan van de voorkeurshouding bij baby’s en het stimuleren van de (motorische) ontwikkeling bij jonge kinderen.
babbels
Klik hier voor informatie over Babbels

Voetbalvereniging WMC Heerhugowaard

Fysio en Manueeltherapeut Jorrit Lawant is op donderdag avond vanaf 20.00 uur aanwezig voor de blessures van de selectie bij voetbalvereniging WMC.
Tijdens deze avond ben ik er niet alleen voor de selectie van de vereniging, maar is het ook vrij toegankelijk voor alle voetballers die ook bij de club aan het sporten zijn van jong tot oud.

Men komt langs indien ze ergens last van hebben en daar graag informatie en een oplossing over willen hebben. Indien we het ter plekke niet op kunnen lossen dan maken we een afspraak in de praktijk.
Tevens is Jorrit ook aanwezig voor hersteltraining. Naast het adviseren van de sporters en onderzoeken van de klacht staan we ook op het veld. Om daar specifieke hersteltraining te geven voetbalspecifiek.

Voetbalvereniging KSV Heerhugowaard

Fysio en Manueeltherapeut Jorrit Lawant is op dinsdagavond vanaf 19.30 uur aanwezig voor de blessures van de selectie bij voetbalvereniging KSV.
Tijdens deze avond ben ik er zowel voor de selectie van de vereniging, en alle andere voetballers die ook bij de club aan het sporten zijn van jong tot oud. Dinsdag met een samenwerking met de sportverzorger.
Ook hier is hersteltraining een van de mogelijkheden.

Karate vereniging Naifanchi Heerhugowaard

Jorrit Lawant is aanwezig op de maandag en woensdag bij Karate- do Naifanchi Heerhugowaard.
Daar is hij karateleraar voor de kinderen vanaf 4 tm/12 jaar en leraar voor de volwassen vanaf 12 jaar en ouder.
Tijdens deze trainingen heeft hij naast het traditionele karate, ook meer inhoud aan de trainingen vanuit zijn medische achtergrond. Veilig bewegen en verstandig sporten staat hierbij voor op van jong tot oud.

Rug-netwerk Heerhugowaard

Rug-netwerk Heerhugowaard is een onderdeel van het Rug-netwerk Nederland. Alle aangesloten praktijken hebben de zelfde kwaliteitsmissie en visie.
Rug-netwerk Heerhugowaard.
Een effectieve behandelwijze die helder en inzichtelijk is voor verwijzer en u als patiënt!