Samenwerking

Elke donderdag ochtend is Nienke Duijn van de kinderoefentherapie aanwezig op de Boomladder te Heerhugowaard.
Van 8.30-9.30 uur heeft Nienke inloopspreekuur voor ouders, leerkrachten van de Boomladder.
Door deze unieke samenwerking worden leerkrachten en pedagogisch medewerksters ondersteund door de expertise van de kinderoefentherapeut. Bij de Boomladder kunt u hierbij denken aan vroeg signalering van ontwikkelingsproblemen, schrijfproblemen, stoornissen/ afwijkingen die gescreend kunnen worden door de kinderoefentherapeut. Bij al vastgestelde problemen/ afwijkingen geeft de kinderoefentherapeut de leerkrachten tips en adviezen hoe hier het beste mee om te gaan.

De Zevensprong

zevensprong
Klik hier voor informatie over de Zevensprong

Kinderopvang Babbels

Nienke Duijn heeft tevens een goede samenwerking met kinderdagverblijf Babbels. Indien de pedagogische leidsters vragen hebben mbt een kindje wordt er contact opgenomen met Nienke.Bij Babbels kunt u hierbij denken aan vroeg signalering van bijvoorbeeld afplatting van de schedels bij baby’s, motorische ontwikkelingsproblemen en/of screenen van ontwikkelingsstoornissen. Tevens ondersteund de kinderoefentherapeut de pedagogisch medewerksters in het zoveel mogelijk tegengaan van de voorkeurshouding bij baby’s en het stimuleren van de (motorische) ontwikkeling bij jonge kinderen.
babbels
Klik hier voor informatie over Babbels

Karate vereniging Naifanchi Heerhugowaard

Jorrit Lawant is aanwezig op de maandag en woensdag bij Karate- do Naifanchi Heerhugowaard.
Daar is hij karateleraar voor de kinderen vanaf 4 tm/12 jaar en leraar voor de volwassen vanaf 12 jaar en ouder.
Tijdens deze trainingen heeft hij naast het traditionele karate, ook meer inhoud aan de trainingen vanuit zijn medische achtergrond. Veilig bewegen en verstandig sporten staat hierbij voor op van jong tot oud.

Rug-netwerk Heerhugowaard

Rug-netwerk Heerhugowaard is een onderdeel van het Rug-netwerk Nederland. Alle aangesloten praktijken hebben de zelfde kwaliteitsmissie en visie.
Rug-netwerk Heerhugowaard.
Een effectieve behandelwijze die helder en inzichtelijk is voor verwijzer en u als patiënt!