Samenwerking

Handnetwerk Noord-West

De therapeuten binnen het netwerk werken intensief samen met elkaar, met verschillende orthopeden en de de revalidatieafdeling van de Noord-West Ziekenhuisgroep Alkmaar. Door veelvuldig ervaringen en specifieke vakkennis uit te wisselen, tillen ze hun deskundigheid en daarmee het niveau van de behandelingen naar een steeds hoger niveau. Zo zorgen we dat iedereen met handletsel zijn hand zo snel mogelijk weer optimaal kan gebruiken.

 

Netwerk Artrose, BNW

Een aantal fysiotherapiepraktijken en huisartsen uit de regio Alkmaar en Den Helder hebben samen met de orthopedisch chirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep de handen ineen geslagen om samen de behandeling van knie- en heupartrose te optimaliseren. Daarbij bieden wij u heldere informatie over de diagnose artrose en een duidelijke aanpak en behandeling waarbij u als patiënt centraal staat.

Netwerk Voet / enkel

Huisartsen, podotherapeuten, fysiotherapeuten, podologen en orthopedisch schoenmakers uit de regio Alkmaar en Den Helder hebben samen met de orthopedisch chirurgen van de Noordwest Ziekenhuisgroep de handen ineen geslagen om samen de behandeling voet- en enkel problemen te optimaliseren. Daarbij bieden wij u heldere informatie over de diagnose en een duidelijke aanpak en behandeling waarbij u als patiënt centraal staat.

 

Athena Heerhugowaard, orthopedagogenpraktijk

Praktijk voor lees, spelling en andere leerproblemen. Bijvoorbeeld dyslexie, dyscalculie. Zie voor meer informatie www.athenaweb.nl